Corona-virus in Nederland: KNVB volgt de instanties

Reacties

De KNVB kan nog niet zeggen of er in het Nederlandse voetbal afgelastingen zullen volgen nu het Corona-virus ook Nederland bereikt heeft. De voetbalbond zegt de instanties te volgen.

Corona-virus in Nederland: KNVB volgt de instanties
© Pro Shots

Uitgerekend in Tilburg werd de eerste Corona-besmetting in Nederland geconstateerd. Dat is tevens de plek waar vrijdag de 25ste speelronde van de Eredivisie in gang wordt geschoten door Willem II en FC Groningen. Vooralsnog gaat dat duel dus door.

In een verklaring kondigt de KNVB aan de instanties te zullen volgen. 'Nu het coronavirus ook in Nederland is geconstateerd, krijgt de KNVB veelvuldig de vraag of dit gevolgen heeft voor de wedstrijden in het betaald- en amateurvoetbal. De KNVB staat in nauw contact met het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) en de ministeries die met deze problematiek bezig zijn. We houden alle berichten nauwlettend in de gaten. Mochten er vanuit de overheid maatregelen worden opgelegd die mogelijk ook het voetbal raken, dan laten wij dat zo spoedig mogelijk weten.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.