Corona blijft NAC Breda teisteren: wéér een KKD-kraker afgelast

Reacties

Het coronavirus blijft NAC Breda flink teisteren. Door een uitbraak in de selectie werd vorige week de topper tegen De Graafschap al afgelast, dat is nu ook gebeurd met de kraker tegen SC Cambuur.

Corona blijft NAC Breda teisteren: wéér een KKD-kraker afgelast
© Pro Shots

NAC maakte vorige week donderdag bekend dat 'een aantal spelers en een medewerker binnen de club' positief getest hadden op het virus. In overleg met de GGD en de KNVB werd daarop besloten dat het duel bij De Graafschap moest worden uitgesteld, tot onvrede van trainer Mike Snoei van de Doetinchemmers. 'Bij ons is het bijna een heksenjacht op de club. Als je ziet hoe de regels worden nageleefd en nagestrééfd, je wordt er soms chagrijnig van. Dan vind ik het wel enorm teleurstellend dat er zó veel positieve uitslagen bij NAC zijn. Dat vind ik wel bijzonder.'

Nu blijkt dat ook duel van NAC met Cambuur niet door kan gaan. Dat kondigde zich eerder al aan: maandagochtend werden er bij NAC wederom tests afgenomen, waarbij er nieuwe positieve resultaten waren. Daarom werd de quarantaineperiode verlengd en konden de Bredanaars de trainingen nog niet hervatten. Nu is dus besloten om de wedstrijd van vrijdagavond uit te stellen.

De nieuwe datum is ook al direct bepaald: als het goed is wordt de wedstrijd nu op dinsdag 20 oktober om 18.45 ingehaald. 'Momenteel zijn we in afwachting van de resultaten van wederom een COVID-19 test. Ditmaal de reguliere PCR-testen. Op basis van de uitslagen van deze tests zal er, in overleg met de GGD een beslissing worden genomen over de verdere planning en het hervatten van de training', zo laat NAC weten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.