Conte wil geen bemiddelaar in verbale oorlog met Mourinho

Reacties

Chelsea-manager Antonio Conte heeft dinsdag tijdens zijn persconferentie in aanloop naar het duel om de League Cup met Arsenal de verleiding kunnen weerstaan een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan zijn war of words met José Mourinho.

Conte wil geen bemiddelaar in verbale oorlog met Mourinho

Wel maakte Conte duidelijk dat hij zijn aandeel in het verbale conflict met de manager van Manchester United niet betreurt. 'Zie ik eruit als iemand die spijt heeft? Ik dacht het niet', meldde de Italiaan, die Mourinho onder meer omschreef als een 'miezerig mannetje' en eerder openlijk speculeerde of de Portugees misschien lijdt aan dementie. Tussendoor maakte Mourinho een opmerking over de matchfixingzaak waarbij Conte was betrokken.

Conte speelt niet met de gedachte een bemiddelaar in te huren, een rol die de League Managers Association op zich zou kunnen nemen. 'Dit is niet een probleem van de club. Het is een probleem tussen hem en mij', maakte de Italiaan duidelijk. 'Ik stop.'

Afgaande op de woorden van Conte is de kans klein dat de strijdbijl wordt begraven. 'Ik zal niet vergeten wat hij heeft gezegd.' De volgende editie tussen Manchester United en Chelsea, op zondag 25 februari, zal zo ongetwijfeld in het teken staan van het vervolg van de clash tussen Mourinho en Conte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.