Conte na korte afwezigheid weer terug bij Tottenham Hotspur

Reacties

Antonio Conte is terug op het trainingsveld bij Tottenham Hotspur. De Italiaanse manager is inmiddels voldoende hersteld van een galblaasoperatie om de trainingen bij zijn club weer te leiden.

Conte na korte afwezigheid weer terug bij Tottenham Hotspur
© Pro Shots
Leicester City
Leicester City
4 - 1
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

De galblaas werd vorige week verwijderd in Italië, nadat Conte er erg veel last van kreeg. De Britse gezondheidsdienst NHS liet toen weten dat het herstel van zo'n operatie tussen de twee en de acht weken in beslag kan nemen. Na een week staat de 53-jarige trainer er echter alweer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Hij is terug', bevestigde assistent-coach Christian Stellini donderdagmiddag op de persconferentie. 'Vanochtend stond hij weer met ons op het veld. Hij moet nog wel een beetje rustig aan doen, maar we waren blij om hem weer op het trainingscomplex te zien. Hij nam de tijd om iedereen een knuffel te geven.'

De resultaten hebben niet geleden onder Contes kortstondige absentie: zondag boekte de ploeg onder Stellini een overwinning op Manchester City. De volgende horde wacht zondag: Leicester City in hun eigen King Power Stadion. De verwachting is dat Conte weer op de bank plaats zal nemen. Stellini zei dat daarover nog geen beslissing is genomen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.