Coke kent recept voor 'onze finale' tegen Ajax

Reacties

De blamage tegen Darmstadt 98 heeft de druk op Schalke 04 opgevoerd om in de Europa League tegen Ajax de eigen fans wel tevreden te stellen. Coke weet hoe.

Coke kent recept voor 'onze finale' tegen Ajax

Coke (29) kon zondag met zijn eerste doelpunt in dienst van Schalke 04 een pijnlijke nederlaag bij de hekkensluiter niet voorkomen. De Spaanse verdediger kent het recept om uit de crisis te komen. 'Werken, werken, werken. We moeten met de fans samenwerken.

Donderdag is er een kans voor Die Königsblauen zich te revancheren. 'De wedstrijd tegen Ajax is zeer belangrijk voor ons. Het zal onze finale zijn, voor de aanhangers, voor de club en voor de spelers', zei Coke in Duitse media na de blamage.

De Spanjaard kan donderdag niet anders dan zijn ploeg vanaf de tribune aanmoedigen. Na zijn zware knieblessure in de voorbereiding op dit seizoen is hij niet ingeschreven voor de Europa League. 'Ik zal donderdag een Schalke-fan zijn', aldus Coke, die dankzij zijn verleden bij Sevilla het klappen van de zweep kent. Met die Spaanse ploeg won hij drie keer de Europa League. 'Maar ik heb ook met Sevilla wel eens een keer verloren bij de hekkensluiter.'

Coke kan de vinger niet op de zere plek leggen. 'Het is moeilijk te zeggen waar het probleem zit. Er is een goede sfeer in de ploeg en tijdens de trainingen. We hebben bij de nummer laatst verloren en moeten opstaan. We moeten werken en iedereen laten zien dat Schalke een groot team is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.