Cocu's Fenerbahçe wil Janssen nog een keer huren

Reacties

Fenerbahçe heeft opnieuw interesse in Tottenham Hotspur-spits Vincent Janssen. De Nederlandse spits speelde vorig seizoen ook al op huurbasis bij de Turkse topclub en Fener hoopt ook komend seizoen gebruik te kunnen maken van Janssen.

Cocu's Fenerbahçe wil Janssen nog een keer huren

Het seizoen dat Janssen draaide bij Fenerbahçe verliep niet vlekkeloos. Mede door blessureleed kwam de aanvalsleider tot slechts zestien competitiewedstrijden in Turkije, waarin hij vier keer scoorde. Toch ziet Fenerbahçe, waar trainer Phillip Cocu nu aan het roer staat, de Nederlander graag nog een seizoen komen.

Zaakwaarnemer Louis Laros bevestigde enkele weken geleden aan Voetbal International dat Janssen vooral veel speelminuten wil maken komend seizoen. Zijn periode bij Fenerbahçe is hem bevallen. 'Vincent heeft het daar ook geweldig naar zijn zin gehad, ondanks zijn blessure. Het liefst zou hij een volle voorbereiding meedraaien bij de club waar hij komend seizoen gaat spelen, maar de bal ligt bij Tottenham.'

De formatie uit Londen wil het liefst verkopen om zo een groot gedeelte van de investering terug te verdienen. Janssen heeft nog een contract tot medio 2020 In Londen, Tottenham betaalde ruim twintig miljoen euro om de spits van AZ over te nemen.

Fenerbahçe kan een transfer niet bekostigen en daarom hopen de Turken Janssen te huren. Meerdere clubs hebben interesse in de aanvaller, waardoor het geen uitgemaakte zaak is dat Janssen naar Fener gaat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.