Cocu: 'De honger naar de titel is groot bij mij'

Reacties

Wil PSV nog een laatste kans hebben op de tweede plaats in de Eredivisie, dan moet het zondag zien te winnen bij FC Groningen. Waar veel Eindhovenaren het seizoen nu al als verloren beschouwen, blijft trainer Phillip Cocu strijdbaar. Bovendien kijkt hij uit naar volgend seizoen.

Cocu: 'De honger naar de titel is groot bij mij'

'Ons is er alles aan gelegen de laatste twee wedstrijden te winnen. Groningen is uit echter een lastige tegenstander', laat de trainer de via officiële kanalen weten. 'De uitkomst van het seizoen is teleurstellend, maar de spelers zijn zeker nog gretig. De groep kijkt uit naar de wedstrijd.'

Het verschil met nummer twee Ajax bedraagt drie punten. Het lijkt haast uitgesloten dat PSV nog in aanmerking komt voor de voorrondes Champions League. Na de vroegtijdige uitschakeling in het bekertoernooi én in de Champions League, kan gesproken worden van een mislukt seizoen.

Op de wekelijkse persconferentie werd gevraagd naar een mogelijke evaluatie. Cocu gaf aan dat die er wel komt, maar dat de uitkomst intern blijft. 'Dat delen we niet met iedereen’, aldus Cocu. 'We hopen een paar procent winst te boeken. De honger naar de titel is groot bij mij.'

PSV reist niet met een fitte selectie af naar Groningen. Bart Ramselaar was afgelopen week ziek en zit niet bij de groep, Siem de Jong is een twijfelgeval.

Goalgetter Gudmundsson matchwinner voor Jong PSV
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.