Cocu: 'Blij met resultaat van Ajax, maar zijn er nog niet'

Reacties

PSV lijkt de titel bijna niet meer te kunnen ontlopen, maar toch houdt trainer Phillip Cocu een slag om de arm. Zaterdag hopen de Eindhovenaren in eigen huis tegen FC Utrecht de negende competitiewedstrijd op rij te winnen.

Cocu: 'Blij met resultaat van Ajax, maar zijn er nog niet'

'We zijn erg blij met het resultaat van Ajax, maar we zijn er nog echt niet', stelde Cocu vrijdag tijdens de persconferentie, ondanks de voorsprong van twaalf punten op de Amsterdamse rivaal. 'Er zijn nog dertien wedstrijden te gaan. Binnen de groep is er het besef dat de voet niet van het gaspedaal mag. Twaalf punten voorsprong is lekker, maar we zijn er gewoon nog niet. Het verlies in de beker is wat dat betreft een goede les geweest', doelt hij op de pijnlijke nederlaag bij Roda JC Kerkrade 3-2 (na verlenging).

Cocu weet wat hij kan verwachten bij de tegenstander, waar het in de voorbije week door allerlei randzaken onrustig was. Anouar Kali brak de kaak van ploeggenoot Kristoffer Peterson en bovendien werd er verloren van PEC Zwolle (0-2) en Willem II (1-0). 'Wij zullen het spel moeten gaan bepalen, is de verwachting. Utrecht mist Boymans en speelt daarom wat anders. We zullen moeten opletten op de flanken, daar zijn ze gevaarlijk', besluit Cocu.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.