Coach Garcia vindt dat Strootman 'minuten moet maken'

Reacties

AS Roma-coach Rudi Garcia kiest voor het thuisduel van zaterdag met Sassuolo voor het beste team. Maar de grote vraag luidt: is dat met of zonder Kevin Strootman?

Coach Garcia vindt dat Strootman 'minuten moet maken'

'Of Kevin kan starten? Hij moet minuten maken, dus een basisplaats is mogelijk', zegt Garcia tijdens de persconferentie. De Nederlander is hersteld van een zware knieblessure en maakte op 9 november zijn rentree tegen Torino (3-0 zege). Ook tijdens het Champions League-duel met CSKA (1-1) viel Strootman vlak voor tijd in.

De Romeinen moeten winnen om in het spoor te blijven van koploper Juventus, dat drie punten voorsprong heeft. 'Wij moeten resultaten boeken, daar focus ik me op. De Serie A is zwaar en je moet voorbereid zijn op iedere tegenstander. Daar basseer ik wekelijks mijn keuzes op. Zaterdag kies ik opnieuw voor het beste elftal', aldus Garcia.

Ook de Champions League-kraker van woensdagavond tegen Manchester City speelt geen rol. Beide ploegen staan, net als CSKA Moskou, op vijf punten in de laatste groepswedstrijd. Alleen groepshoofd Bayern München is zeker van de volgende ronde. 'Ik ben nog niet bezig met City', aldus Garcia.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.