Club América nog steeds in de markt voor Luuk de Jong

Reacties

Luuk de Jong staat nog altijd in de belangstelling van Club América. De Mexicaanse topclub wilde de spits in januari al overnemen van PSV, maar slaagde daar toen niet in. De interesse is echter nooit vervaagd.

Club América nog steeds in de markt voor Luuk de Jong

De 27-jarige De Jong staat na vier jaar PSV open voor een nieuw avontuur. Club América kan hem die ervaring bieden, maar er zijn meer clubs die op het vinkentouw zitten voor de man die het afgelopen seizoen goed was voor twaalf doelpunten en tien assists in 28 Eredivisie-wedstrijden.

Het management van De Jong gaat in de komende periode alle mogelijkheden onderzoeken en tegen elkaar afwegen. Eerder deze week besprak de fysiek sterke spits zijn toekomst al met VI. ‘Deze zomer gaan we de situatie opnieuw bekijken. Er speelt nog niets concreets. Het is ook niet zo dat ik weg moet. Ik weet wat ik heb bij PSV en dat is veel, maar als er iets moois komt zal ik dat overwegen.'

Het contract van De Jong loopt nog twee jaar door in Eindhoven. Geïnteresseerde clubs zullen dan ook een transfersom moeten overmaken naar PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.