Clasie wil vertrekken, onzekerheid rond El Ahmadi en Immers

Reacties

Jordy Clasie staat komende zomer voor een afscheid bij Feyenoord. De aanvoerder beschikt weliswaar over een contract tot 2018, maar heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe werkgever.

Clasie wil vertrekken, onzekerheid rond El Ahmadi en Immers

Het feit dat de club komend seizoen niet actief is in Europa, nam voor de middenvelder de laatste hobbels weg. Hij kan zich bij Feyenoord niet verder ontwikkelen.

Voor Clasie is al langer interesse. Vorig seizoen nog bood FC Porto acht miljoen euro, waar Feyenoord er tien wilde hebben. Nu zijn onder meer het Southampton van manager Ronald Koeman – als Morgan Schneiderlin vertrekt –, Zenit Sint-Petersburg en AS Roma in de markt voor de spelbepaler van Feyenoord en international van Oranje.

El Ahmadi en Immers
Karim El Ahmadi aast ook op een transfer. Voor hem is er al een tijd interesse van clubs uit Dubai. Lex Immers kon afgelopen seizoen al naar verschillende clubs uit de Bundesliga en het Engelse Championship. De afgelopen weken bekeken vooral Duitse clubs opnieuw de verrichtingen van Immers, die vanwege een knieblessure niet helemaal wedstrijdfit was.

Immers leek lang verzekerd van een mooie transfer, omdat Feyenoord hem wilde belonen voor drie seizoenen trouwe dienst. Door alle ontwikkelingen rond Clasie, El Ahmadi en Vilhena is Feyenoord veranderd van standpunt en wil de club de Hagenaar graag langer in De Kuip houden.

Lees hier meer over de drukke zomer die Feyenoord wacht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.