CL-loting: kraker Juventus - Real, Robben naar Sevilla

Reacties

De loting voor de kwartfinale van de Champions League heeft fraaie ontmoetingen opgeleverd: Juventus gaat het opnemen tegen Real Madrid en een Engels onderonsje.

CL-loting: kraker Juventus - Real, Robben naar Sevilla

De absolute kraker is op papier het treffen tussen Juventus en Real Madrid. De Oude Dame begint met een thuisduel, een week later volgt de return in Madrid. Ook de Premier League-derby mag er wezen. Liverpool en Manchester City gaan samen uitvechten welke Engelse ploeg zich plaatst voor de halve finale van de strijd om de Champions League. Een flinke uitdaging dus voor Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum, die de koploper van de Engelse competitie eerst thuis ontvangen.

Voor het AS Roma van Kevin Strootman en Rick Karsdorp wacht een prachtige tegenstander. Begin april gaan de Romeinen op bezoek in Camp Nou, waar het met het Barcelona van Jasper Cillessen zal strijden om een ticket voor de halve finale. Arjen Robben en co moeten met Bayern München zien af te rekenen met het Spaanse Sevilla.

De heenduels worden op 3/4 april gespeeld, de returns vinden plaats op 10/11 april.

Bekijk hieronder in het liveblog de volledige loting, de eerste reacties, de onderlinge balans en meer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.