Chiellini onthult zijn nieuwe avontuur: 'Next Chapter'

Reacties

Giorgio Chiellini vervolgt zijn carrière in de Verenigde Staten. De 37-jarige Italiaan gaat zoals verwacht aan de slag bij Los Angeles FC.

Chiellini onthult zijn nieuwe avontuur: 'Next Chapter'
© Pro Shots

Chiellini pakte zondag zijn spullen op Continassa, het trainingscomplex van Juventus. Het leeghalen van de locker was het laatste onderdeel van zeventien jaar bij de hoofdmacht van De Oude Dame. Voor Chiellini is nu duidelijk geworden waar hij de spullen kan opbergen. De Italiaanse verdediger gaat aan de slag bij Los Angeles FC; 'Next Chapter'.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Chiellini stond sinds 2004 onder contract bij Juventus, dat hem dat jaar overnam van AS Roma. In de afgelopen achttien jaar kwam de verdediger in totaal tot 561 officiële wedstrijden namens de club uit Turijn en scoorde daarin 36 keer. Chiellini won met De Oude Dame liefst negen keer de landstitel, terwijl ook vijf keer de Coppa Italia werd gewonnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.