Chelsea tast opnieuw diep in de buidel: peperdure Chilwell is binnen

Reacties

Het is officieel: Ben Chilwell is de nieuwe linksback van Chelsea. De 23-jarige Engels international wordt overgenomen van Leicester City en heeft een vijfjarig contract getekend op Stamford Bridge, waar hij ploeggenoot wordt van Hakim Ziyech.

Chelsea tast opnieuw diep in de buidel: peperdure Chilwell is binnen
© Pro Shots

Chilwell doorliep de jeugdopleiding van Leicester en brak er door in het eerste elftal, waarvoor hij eind 2015 debuteerde in het eerste elftal. Nu maakt hij de overstap naar Chelsea, dat ook in verband werd gebracht met Ajax-linksback Nicolás Tagliafico. De Argentijn gaat dus niet naar de ploeg van manager Frank Lampard, maar mogelijk neemt Leicester nu wél contact op met Ajax, aangezien Tagliafico al geruime tijd in verband wordt gebracht met The Foxes.

Om de komst van Chilwell te bekostigen moet Chelsea wéér flink de portemonnee trekken: naar verluidt kost hij de Londenaren zo'n 55 miljoen euro. Eerder gaf Chelsea al veel geld uit aan Ziyech en Timo Werner, terwijl ook de komst van Bayer Leverkusen-pareltje Kai Havertz aanstaande lijkt.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.