Chelsea shopt opnieuw bij Santos voor vervanger Nkunku

Reacties

Deivid Washington is de nieuwste aanwinst van Chelsea. De achttienjarige Braziliaan heeft op Stamford Bridge een contract getekend tot medio 2030, met een optie voor nog een jaar. De Britse pers meldt dat de Londenaren ongeveer twintig miljoen euro hebben betaald aan zijn ex-club Santos.

Chelsea shopt opnieuw bij Santos voor vervanger Nkunku
© Pro Shots

Er schemerde al door dat The Blues op zoek waren naar een nieuwe aanvaller, omdat aanwinst Christopher Nkunku al een zware blessure opliep nog voor hij zijn waarde had kunnen bewijzen in een officiële wedstrijd. Washington is zodoende gekomen om manager Mauricio Pochettino voorin meer opties te bieden. De jongeling kan overal in de voorhoede uit de voeten. Het is de tweede keer deze zomer dat Santos en Chelsea zaken doen: eerder maakte Ângelo dezelfde transfer.

Bij Chelsea, waar deze zomer opnieuw een vermogen is uitgegeven, is het overigens ook de bedoeling dat er nog geld in het laatje komt. Romelu Lukaku is nog steeds een kandidaat voor een transfer, zo bevestigde Mauricio Pochettino, manager van Chelsea. Ook wist de Argentijn te melden dat Mikhaylo Mudryk niet beschikbaar is voor de volgende wedstrijd door een lichte blessure.

De Oekraïner zou na de ontmoeting op eigen veld met Luton Town weer inzetbaar zijn. Het treffen met de promovendus biedt Chelsea een uitgelezen kans om zijn eerste zege van het seizoen binnen te hengelen, na een remise tegen Liverpool en een derbynederlaag bij West Ham United.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.