Chelsea schakelt door en neemt afscheid van 'The Real Special One'

Reacties

Marina Granovskaia is de volgende die het veld moet gaan ruimen bij Chelsea. De gewezen assistent van Roman Abramovich stond vanwege haar grote rol op de achtergrond bekend als The shadowy Tsarina of Stamford Bridge.

Chelsea schakelt door en neemt afscheid van 'The Real Special One'

De wisseling van de wacht op Stamford Bridge leidt ook tot wijzigingen in de top. De vertrouwde gezichten van de tijd van Roman Abramovich zullen plaats gaan maken na de entree van Todd Boehly als nieuwe eigenaar.

Bruce Buck vertrekt per 1 juli, zo maakte Chelsea maandag bekend. De Amerikaan, die de entree van Abramovich begeleidde en daarna voorzitter werd, zal als adviseur verbonden blijven aan The Blues.

De verwachting is dat Granovskaia de volgende zal zijn die haar functie kwijtraakt. Mogelijk zal ze eerst nog deze transferperiode afmaken. De laatste jaren heeft de Russisch-Canadese zakenvrouw de zakelijke kant van de transfers begeleid, waarbij ze indruk maakte. Die taak vervult ze nog voordat ze ruimte maakt voor de nieuwe beleidsbepalers. 

In 2015 schreven we een uitgebreid portret over de vrouw die nu belast wordt met de dagelijkse leiding op Stamford Bridge en ook toen al een flinke vinger in de pap had. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.