Chelsea laat in grote opruiming kind van de club naar AC Milan gaan

Reacties

Ruben Loftus-Cheek is de volgende speler die Chelsea gaat verlaten. De middenvelder is donderdagochtend begonnen aan zijn medische keuring bij AC Milan.

Chelsea laat in grote opruiming kind van de club naar AC Milan gaan
© Pro Shots

Milan betaalt naar verluidt ruim twintig miljoen euro voor Loftus-Cheek, die in het afgelopen seizoen nog bij 25 competitiewedstrijden van Chelsea in actie kwam. De tienvoudig international kwam echter niet in de plannen van de nieuwe hoofdtrainer Mauricio Pochettino voor. Bij Milan wordt Loftus-Cheek herenigd met Fikayo Tomori en Olivier Giroud, die eerder al van Chelsea overkwamen.

Bij Chelsea zijn ze bezig met een flinke opruiming. Kai Havertz werd woensdagavond aan Arsenal verkocht en Mateo Kovacic ging daarvoor al naar Manchester City. Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy en N'Golo Kanté vertrokken naar Saoedi-Arabië en de verwachting is dat ook Hakim Ziyech daarnaartoe zal gaan.

De 27-jarige Loftus-Cheek is afkomstig uit de jeugdopleiding van Chelsea en speelde in totaal 155 wedstrijden in het eerste elftal. Hij werd eerder verhuurd aan Crystal Palace en Fulham; nu laat hij de stad Londen achter zich.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.