Chelsea en Dortmund naderen akkoord over Maatsen

Reacties

Ian Maatsen heeft zijn transfer naar Borussia Dortmund bijna te pakken. Die club nadert met Chelsea een akkoord over het huren van de verdediger, melden bronnen aan VI.

Chelsea en Dortmund naderen akkoord over Maatsen
© Pro Shots

Het perspectief van Maatsen bij Chelsea was minimaal en daarom zet de verdediger in op een vertrek in de winter. Hoewel er ook meerdere clubs uit Engeland interesse in hem toonden, had Dortmund de beste papieren om hem over te nemen. Chelsea wilde Maatsen liever alleen verkopen, maar lijkt nu alsnog akkoord te gaan met een verhuur. Of er bij de deal een optie tot koop zit, is niet bekend. Maatsen was met Dortmund al langere tijd persoonlijk rond.

De transfer is nog niet rond, want over een aantal details moet nog worden gesproken, maar Chelsea en Dortmund hebben er vertrouwen in dat de transfer in de komende dagen afgerond kan worden, zodat Maatsen door de Duitsers gekeurd kan worden. Vervolgens zal hij zijn handtekening zetten onder een huurcontract voor een half jaar.

Maatsen komt bij Dortmund, dat PSV treft in de Champions League, drie andere Nederlanders tegen: Donyell Malen, Prince Aning en Julian Rijkhoff.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.