Chapecoense eind januari voor het eerst weer in actie

Reacties

Chapecoense speelt op 29 januari voor het eerst weer een wedstrijd na de vliegtuigramp in Colombia waarbij 71 slachtoffers vielen te betreuren. Bij dat ongeluk kwam bijna het volledige team van de Braziliaanse club om het leven.

Chapecoense eind januari voor het eerst weer in actie

De Zuid-Amerikaanse voetbalbond CONMEBOL heeft inmiddels aangekondigd dat Chapecoense eind januari weer voor het eerst in actie komt. Het gaat om een wedstrijd in de Arena Condá, het onderkomen van de nummer elf van de Braziliaanse competitie.

Chapecoense neemt het op tegen Internacional de Lages. De clubs strijden om het kampioenschap van Santa Catarina, een regio in het zuiden van Brazilië. Het is momenteel nog niet bekend hoe Chapecoense de selectie gaat aanvullen.

Laatste competitiewedstrijd
Vanwege de vliegramp lieten Chapecoense en tegenstander Atlético Mineiro afgelopen weekend de laatste competitiewedstrijd van het seizoen voor wat die was. De uitslag werd door de Braziliaanse voetbalbond vastgesteld op een 3-0 nederlaag voor beide teams. Even leek er sprake van een boete voor de teams, maar zover kwam het niet.

Ga voor alle berichten over de vliegtuigramp naar ons dossier.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.