Celstraf voor gebroeders Cannavaro

Reacties

Fabio Cannavaro en Paolo Cannavaro zijn veroordeeld tot een celstraf van respectievelijk tien en zes maanden. De trainer van Guangzhou Evergrande en verdediger van Sassuolo zijn direct in beroep gegaan tegen de straf.

Celstraf voor gebroeders Cannavaro

De Cannavaro's krijgen de straf omdat zij een woning betraden (die van Fabio) die door de politie verzegeld was vanwege een onderzoek naar belastingontduiking. In oktober legde de fiscus al beslag op bezittingen van Fabio Cannavaro ten waarde van bijna een miljoen euro.

Omdat de Cannavaro's direct in beroep zijn gegaan, worden zij nu nog niet opgesloten. Als de rechter in de beroepszaak ook een gevangenisstraf uitspreekt, verdwijnen de twee wel achter tralies.

Fabio Cannavaro werd in 2006 als aanvoerder wereldkampioen met Italië en kreeg voor zijn prestaties dat jaar tevens de Gouden Bal. De huidige coach van Guangzhou kwam als speler onder meer uit voor Internazionale, Juventus en Real Madrid. Paolo Cannavaro (33) staat onder contract bij Sassuolo en kwam eerder uit voor Napoli en Parma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.