Castaignos wacht op duidelijkheid van Keizer

Reacties

Luc Castaignos weet nog niet waar zijn toekomst ligt. In Portugese media wordt druk gespeculeerd over een aanstaand vertrek van de spits bij Sporting Portugal, maar zelf hoorde hij nog niets van de club.

Castaignos wacht op duidelijkheid van Keizer

De 26-jarige Castaignos is bezig aan een teleurstellend seizoen. De geboren Schiedammers speelde dit seizoen pas vier keer mee met het eerste van Sporting en verzamelde in drie optredens een totaal van 119 speelminuten. Doelpunten of assists schreef hij niet op zijn naam.

En dat terwijl Castaignos aan het begin van het seizoen nog goed nieuws kreeg. Na een mislukte huurperiode bij Vitesse overtuigde hij toenmalig trainer José Peseiro. Op aanraden van de coach werd niet Castaignos, maar Seydou Doumbia van de hand gedaan tijdens de zomerse transferperiode.

Onder Peseiro zat Castaignos vrijwel altijd bij de selectie en kreeg hij vier keer speeltijd. Marcel Keizer, de opvolger van de Portugese coach, ziet het vooralsnog niet zitten in de ex-spits van Feyenoord, Internazionale, Eintracht Frankfurt en FC Twente. Castaignos moet genoegen nemen met een plek op de tribune.

Inmiddels hebben de eerste clubs geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Castaignos. De voormalig jeugdinternational wil echter eerst met de club om de tafel. Hij zou het seizoen het liefst maken bij Sporting, maar is vanzelfsprekend niet blij met zijn rol als tribuneklant. Het is voor Castaignos dan ook wachten op duidelijkheid van Keizer en de clubleiding.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.