Castaignos duikt op als proefspeler bij ploeg uit Tweede Bundesliga

Reacties

FC Magdeburg, spelend in de Tweede Bundesliga, heeft Luc Castaignos (30) op proef begroet tijdens hun trainingskamp in Turkije. Dat laat de club donderdagochtend weten via de officiële kanalen.

Castaignos duikt op als proefspeler bij ploeg uit Tweede Bundesliga
© Pro Shots

Magdeburg is in Side om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. Castaignos, die momenteel geen club heeft, krijgt de tijd om de club van zijn kwaliteiten te overtuigen. Zijn vorige club was OFI Kreta, dat zwaaide hem vorige zomer uit. Voorheen speelde Castaignos bij Feyenoord, Internazionale, FC Twente, Eintracht Frankfurt, Sporting Portugal, Vitesse en Gyeongnam FC.

FC Magdeburg overwintert halverwege het seizoen in de 2. Bundesliga op de zeventiende plaats. Vorig seizoen promoveerde de club uit de 3. Liga, waar het de laatste jaren bijna steevast zijn competitiewedstrijden speelde. Als Castaignos er een contract weet af te dwingen, zou de spits teamgenoot worden van onder meer Mo El Hankouri.

Castaignos was in september op proef bij FC Groningen. Dat resulteerde toentertijd niet in verdere samenwerking.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

L. Castaignos


Geboortedatum:
27 september 1992
Leeftijd:
31
Geboorteplaats:
Schiedam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
78 kg
Huidige club:
Magdeburg
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.