Cassierra schiet Colombia bij debuut naar oefenzege in Mestalla

Mateo Cassierra heeft zijn debuut voor Colombia opgeluisterd met een doelpunt. De voormalig Ajacied besliste vrijdag de vriendschappelijke ontmoeting met Irak (1-0).

Cassierra kwam zeven jaar geleden als groot talent binnen bij Ajax, maar kon de hoge verwachtingen geen moment waarmaken. Ook een verhuurperiode bij FC Groningen bood geen uitkomst. Inmiddels lijkt de 26-jarige aanvaller zijn potentieel alsnog te benutten, want bondscoach Néstor Lorenzo gunde hem in Mestalla zijn debuut.

Cassierra kwam in de 74ste minuut als invaller binnen de lijnen en was amper twee minuten later trefzeker. Op aangeven van Jhon Arias scoorde de spits van Zenit Sint-Petersburg uit de kluts. Dat bleek het enige doelpunt van het duel.