Cassano krijgt appjes van boze Ronaldo en gooit olie op het vuur

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft verhaal gehaald bij Antonio Cassano nadat de oud-aanvaller kritisch was over de Portugees. Dat heeft de 39-jarige Italiaan onthuld in gesprek met Christian Vieri.

Cassano krijgt appjes van boze Ronaldo en gooit olie op het vuur
© Pro Shots

Vieri heeft online zijn eigen tv-kanaal, genaamd BoboTV. Cassano schoof aan in de show en vertelde over het contact dat hij onlangs had met Cristiano Ronaldo. De voormalige aanvaller van onder meer AS Roma werd benaderd door de spits van Manchester United, die niet blij was met wat hij in de media las. Cassano had geuit dat hij het lachwekkend vond dat zaakwaarnemer Jorge Mendes zijn landgenoot de beste voetballer in de geschiedenis noemde.

'Ronaldo stuurde me een bericht op Whats App en vroeg om meer respect vanwege alles wat hij gewonnen heeft en hoe vaak hij gescoord heeft. Hij zei dat hij al op meer dan 750 goals stond en ik slechts 150 keer had gescoord', aldus Cassano, die bij Gianluigi Buffon checkte of het nummer van degene die geappt had daadwerkelijk het nummer van Ronaldo was. Dat bleek zo te zijn.

Cassano: 'Ik vertelde Cristiano dat hij zoals Messi moest zijn. Die geeft nergens iets om, het maakt hem niet uit wat er geschreven en gezegd wordt. Kijk, ik ben niet bang om de waarheid te zeggen. Ik ben eerlijk tegen iedereen, of het nu tegen de paus is of tegen de laatste persoon op aarde.'

Ronaldo gebruikte de woorden van Cassano ongetwijfeld als extra motivatie. De 36-jarige Portugees maakte donderdagavond in de Premier League-kraker tegen Arsenal het achthonderdste doelpunt in zijn carrière.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.