Casillas wekenlang uit roulatie met breuk in linkerhand

Real Madrid moet het de komende weken doen zonder doelman Iker Casillas. Na medische tests bleek dat de Spanjaard in het bekerduel met Valenica (1-1) een breukje in zijn linkerhand heeft opgelopen.

Casillas wekenlang uit roulatie met breuk in linkerhand

'Na de tik voelde ik dat het foute boel was. Ik had pijn', vertelde Casillas woensdagavond al. In het ziekenhuis bleek dat hij een breuk had opgelopen en de komende weken moet toekijken. Hoewel de medische staf van Real Madrid geen duur van de afwezigheid uitspreekt, zal hij hoogstwaarschijnlijk zeker zes weken uit de roulatie zijn.

De blessure is een grote tegenvaller voor Casillas aangezien hij pas net zijn basisplaats weer terug had. Even verkoos trainer José Mourinho Antonio Ádan boven de doelman van de nationale ploeg, maar na een paar ongelukkige optredens van de vervanger kwam Casillas weer aan bod.

Door de kwetsuur mist Casillas mogelijk liefst drie Clásico's. Niet alleen op 2 maart staan de ploegen tegenover elkaar in de competitie, ook is er een kans op een dubbele ontmoeting in de halve finale van de beker. Dan moet Barcelona vanavond nog wel Málaga van zich af zien te schudden. Het heenduel in Camp Nou eindigde in 2-2.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen