Carrière Ten Napel (77) zit erop: 'Fijn weekend nog en blijf gezond'

Reacties

De rijke carrière van Evert ten Napel is zaterdag ten einde gekomen. ESPN eerde de commentator na afloop van het duel tussen Ajax en PSV met een mooie videocompilatie.

Carrière Ten Napel (77) zit erop: 'Fijn weekend nog en blijf gezond'
Ajax
Ajax
0 - 4
PSV
PSV

PSV maakte in de strijd om de Johan Cruijff Schaal korte metten met rivaal Ajax en daar viel volgens Ten Napel niets op af te dingen. 'Leuk om deze wedstrijd voor u te mogen verslaan. Fijn weekend nog en blijf gezond', zo rondde de 77-jarige Drent af.

Ten Napel is een van de bekendste en langst werkzame sportcommentatoren van Nederland. Hij begon bij de NOS en woonde vele eindtoernooien bij, waaronder het EK van 1988.

Naast het afzwaaien Ten Napel stond het duel ook in het teken van het einde van de loopbaan van Björn Kuipers. De scheidsrechter, die Ajax-verdediger Nicolás Tagliafico van het veld stuurde, floot zijn laatste wedstrijd in het betaald voetbal.

ESPN stelde een compilatie samen voor Ten Napel met mooie boodschappen van Mart Smeets, Foppe de Haan, Theo Reitsma, Kees Jansma, Toon Gerbrands, Ron Jans, Dick Lukkien, Youri Mulder en zijn familie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lees op VI PRO meer over het afscheid van Evert ten Napel.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.