Cardiff-manager voelt zich verraden door Liverpool en Clyne

Reacties

AFC Bournemouth legde vrijdag Nathaniel Clyne op huurbasis vast voor de rest van het seizoen. De overgang van de rechtsback van Liverpool naar The Cherries zet kwaad bloed bij Neil Warnock. De manager van Cardiff City rekende erop dat Clyne zíjn kant op zou komen.

Cardiff-manager voelt zich verraden door Liverpool en Clyne

Warnock had in de afgelopen periode meermaals contact met Liverpool en Clyne en rekende op een goede afloop van die gesprekken. 'Dit is echt een schande', foetert Warnock in gesprek met de BBC. 'Ik ben teleurgesteld in Nathaniel Clyne, die ik al lang ken en die ik ooit heb laten debuteren', aldus de coach. In 2008 gunde hij de back zijn vuurdoop bij Crystal Palace.

'En ik ben niet alleen teleurgesteld in Clyne, maar ook in Liverpool. Ze hebben me niet gebeld, ze hebben me niets verteld. Ik moest het nieuws via de televisie vernemen, terwijl ik alles in het werk heb gesteld en ze mij toezegden dat Clyne deze week naar mij zou komen. Het is een schande en een gebrek aan klasse', aldus Warnock.

Clyne opteerde vrijdag dus voor de tijdelijke overstap van Liverpool naar Bournemouth. Bij binnenkomst gaf hij aan uit te zien naar de kans op meer speeltijd. In de zomer van 2015 trok hij met een vijfjarig contract op zak van Southampton naar Liverpool. Vorig seizoen stond hij door blessures voortdurend aan de kant; inmiddels is Trent Alexander-Arnold hem voorbijgestreefd in de pikorde.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.