Cannavaro lost schuld in en fietst van Rome naar Napels

Reacties

Fabio Cannavaro blijkt nog altijd over een goede conditie te beschikken. De voormalig wereldkampioen en winnaar van de Ballon d'Or had nog een schuld openstaan door het kampioenschap van Napoli en is dus van Rome naar Napels gefietst.

Cannavaro lost schuld in en fietst van Rome naar Napels
© Instagram
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De voormalig verdediger is geboren en getogen in Napels en debuteerde namens Napoli in het Italiaanse profvoetbal. Ook na zijn voetbalcarrière is de liefde voor die club altijd onvoorwaardelijk gebleven. Cannavaro had beloofd van Rome naar Napels te fietsen als Napoli de landstitel in Italië zou grijpen. Begin mei gebeurde dat en nu heeft hij zijn schuld ingelost.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Met een groep vrienden trok hij deze week de wielerkleding aan. Het werd een tocht van 254 kilometer, waarover hij zes uur en 55 minuten zou doen. Daarnaast moest hij ook nog eens 1245 hoogtemeters verteren. Je moet er wat voor over hebben.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.