Cambuur verrast met binnenhalen Indonesische ster

Reacties

Stefano Lilipaly verruilt komende zomer SC Telstar voor SC Cambuur. De Indonesisch international tekent voor twee seizoenen bij de eerstedivisionist.

Cambuur verrast met binnenhalen Indonesische ster

De 27-jarige middenvelder verwierf recent wereldwijde bekendheid vanwege zijn sterke optreden op de AFF Cup. Meerdere Aziatische clubs overwogen Lilipaly deze winter over te nemen, maar tot een concreet voorstel kwam het niet. Lilipaly heeft nu besloten zijn contract in Velsen-Zuid uit te zitten om deze zomer gratis naar Leeuwarden te kunnen vertrekken.

Technisch directeur Gerald van den Belt toont zich enthousiast op de clubwebsite. 'We volgen Stefano al langer en kennen zijn kwaliteiten. Het is een moderne middenvelder, die zowel aanvallend als verdedigend zijn mannetje staat. Hij past met zijn karakter en winnaarsmentaliteit bovendien goed bij onze club.'

Eerder op donderdag huurde SC Cambuur middenvelder Farshad Noor van Roda JC. Vorige week werd Tarik Tissoudali gehuurd van het Franse Le Havre. Deze aanwinsten sluiten wél per direct aan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.