Cambuur schrikt niet van vroege achterstand en bekert eenvoudig verder

Reacties

SC Cambuur heeft zichzelf weer een succesje verschaft. De Leeuwarders staan door een 4-1 overwinning op MVV in de volgende ronde van de KNVB-beker.

Cambuur schrikt niet van vroege achterstand en bekert eenvoudig verder
© Pro Shots
SC Cambuur
SC Cambuur
4 - 1
MVV Maastricht
MVV Maastricht

Twee weken geleden beet Cambuur zich nog stuk op MVV, maar de ploeg van trainer Henk de Jong had in de eerste ronde van de beker geen enkel probleem met de Limburgers. Al was het begin niet bepaald veelbelovend, omdat Rayan Buifrahi de score namens MVV opende.

Van de leg was Cambuur er niet van, want in een tijdsbestek van drie minuten was de achterstand omgebogen in een voorsprong. Sekou Sylla maakte na 25 minuten gelijk en kort daarna schoot Milan Smit vanaf elf meter de voorsprong binnen. En nog voor rust kreeg MVV de definitieve nekslag, omdat ook Michael Breij en Roberts Uldrikis scoorden. Daardoor was de wedstrijd al beslist.

Vanwege de riante 4-1 voorsprong hoefde het in de tweede helft niet zonodig meer. Cambuur bekert eenvoudig verder en kan zich als nummer twaalf van de Keuken Kampioen Divisie voorbereiden op het duel met TOP Oss van aanstaande maandag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.