Çalhanoglu zorgt ook tijdens zijn vakantie voor opschudding bij Inter

Reacties

Hakan Çalhanoglu heeft zich de woede van Internazionale op de hals gehaald. In de ogen van de Milanese directie haalde de Turkse middenvelder (te) gevaarlijke capriolen uit tijdens zijn vakantie.

Çalhanoglu zorgt ook tijdens zijn vakantie voor opschudding bij Inter
© Pro Shots

Çalhanoglu plaatste een video op Instagram, waarop te zien is dat hij vanaf het dak van een jacht in het water springt. Daarmee heeft de 28-jarige middenvelder er volgens Corriere dello Sport voor gezorgd dat Inter hem scherper in de gaten gaat houden. De nummer twee van de Serie A wil voorkomen dat Çalhanoglu een blessure overhoudt aan een van zijn streken.

De Turks international kwam vorige maand ook al in de problemen vanwege een interview met Tivibu Spor. Daarin liet Çalhanoglu zich weinig vleiend uit over Simone Inzaghi, de trainer van Inter. De speler had de club geïnformeerd over het interview, maar werd na het verschijnen ervan alsnog op het matje geroepen. Het is niet duidelijk of Çalhanoglu een boete heeft gekregen.

Eerste training
Inter begint woensdag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club van Denzel Dumfries, Stefan de Vrij en sinds deze zomer ook Andre Onana en Romelu Lukaku hoopt de Scudetto weer terug te brengen naar het blauw-zwarte deel van Milaan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.