Burnley reageert na incident met City-verdediger Lewis: fan gearresteerd

Reacties

Een supporter van Burnley is vrijdagavond tijdens de wedstrijd van zijn team tegen Manchester City gearresteerd. De fan bekogelde City-speler Rico Lewis tijdens de eerste helft.

Burnley reageert na incident met City-verdediger Lewis: fan gearresteerd
© Pro Shots
Burnley
Burnley
0 - 3
Manchester City
Manchester City

Er is niet bevestigd waar de supporter mee gooide. Volgens verschillende Engelse media ging het om een aansteker. De beveiliging en politie grepen snel in. De man werd nog tijdens de wedstrijd geïdentificeerd en het stadion uitgezet voor de politie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Burnley benadrukt dat supporters die in het stadion met voorwerpen gooien per direct een stadionverbod opgelegd krijgen. Bij de rentree van de club in de Premier League ging op de tribunes meer mis. Een andere supporter kwam het veld op en probeerde bij City-aanvaller Julian Álvarez te komen. Dat incident werd door de regie grotendeels buiten beeld gehouden. De veldbestormer werd door stewards snel tegen de grond gewerkt.

Burnley ging in eigen huis met 0-3 onderuit tegen kampioen City.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.