Burgemeester van Milaan komt met nieuws over stadiondossier

Reacties

AC Milan wil in de toekomst een stadion voor zich alleen. Dat vertelde Giuseppe Sala, de burgemeester van Milaan, donderdagmiddag. De Rossoneri hebben voor hun nieuwe onderkomen een plek op het oog die niet zo ver verwijderd is van San Siro, de huidige thuisbasis.

Burgemeester van Milaan komt met nieuws over stadiondossier
© Pro Shots

'Milan heeft bevestigd dat ze verder willen gaan met het project in La Maura. Binnen twee weken moeten ze een project presenteren, dat is een formele stap om het project in gang te zetten', aldus de burgervader in de Gazzetta dello Sport. 'We hebben het over de wijk San Siro gehad, maar als ze daar niet heen willen moeten ze me dat zeggen.'

Buurman Internazionale zal ook een nieuw onderkomen moeten zoeken, maar Sala heeft de blauw-zwarten nog niet op de lijn gehad. 'Ik heb niet met Inter gesproken. Op dit moment hebben zij geen alternatieven getoond', sprak Sala.

Over de precieze sloopdatum van San Siro is nog niets bekend, maar de verwachting is dat het huidige, iconische onderkomen over enkele jaren met de grond gelijk zal worden gemaakt. VI nam geen risico en trok afgelopen najaar naar de modemetropool om nog eens goed van het stadion te genieten. Dat leverde deze reportage op.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.