Bryan Ruiz maakt cirkel dan toch rond

Reacties

Alajuense sluit Bryan Ruiz na veertien jaar weer in de armen. De 34-jarige middenvelder keert terug waar hij zijn carrière begon.

Bryan Ruiz maakt cirkel dan toch rond
© Pro Shots

Ruiz werd na zijn vertrek bij het Braziliaanse Santos in verband gebracht met FC Twente. De Costa Ricaan stond naar eigen zeggen open voor een terugkeer naar zijn oude club. Maar tot een comeback op de Nederlandse velden komt het niet. De Tukkers hebben niet de middelen om hem weer in de armen te sluiten.

Ruiz heeft gekozen voor een ander bekend terrein voor het vervolg van zijn carrière. De 124-voudig international tekende een contract voor tweeënhalf jaar bij Alajuense. Bij de Costa Ricaanse club begon hij zijn carrière voor hij in 2006 bij AA Gent begon aan zijn buitenlandse avonturen. 'Ik ga met tien spelen', zei de verloren zoon terug op het oude nest. 'Samen gaan we ervoor zorgen dat we kampioen worden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

B. Ruiz


Geboortedatum:
18 augustus 1985
Leeftijd:
38
Geboorteplaats:
San José
Nationaliteit
Costa Rica
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
LD Alajuelense
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.