Broja en Madueke lachen zich dood om Félix tijdens reclamefilmpje

Reacties

Ondanks het werkelijk abominabele seizoen van Chelsea, valt er op de club toch nog wat te lachen. Tijdens het opnemen van een reclamefilmpje voor gameproducent EA Sports ging de Portugees João Félix nogal de mist in met zijn uitspraak.

Broja en Madueke lachen zich dood om Félix tijdens reclamefilmpje
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De miljoenen liefhebbers van de populaire spelreeks FIFA zullen de uitspraak kunnen dromen, want voordat je daadwerkelijk in de huid van je favoriete spelers kunt kruipen krijg je hem altijd voor je kiezen. EA Sports, it's in the game, ingesproken door de Canadese stemacteur Andrew Anthony. Datzelfde zinnetje moesten drie spelers van Chelsea ook even inspreken, naast Félix waren dat Eredivisie-bekenden Noni Madueke en Armando Broja, met een verleden bij respectievelijk PSV en Vitesse.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Alleen bij de 23-jarige Portugees liep dat niet zo vlotjes. Madueke had een prima uitspraak, waarna Félix er met zijn Portugese accent iets uitflapte dat meer op 'He, Hey' dan op 'EA' leek. Terwijl hij daar zichtbaar van baalde, bestierven Madueke en Broja het bijkans van het lachen. Félix kreeg een herkansing, maar geheel in stijl met de rest van het seizoen van The Blues ging hij ook in de rebound grandioos de mist in. EA zal hoe dan ook tevreden zijn: het resulteerde in een filmpje dat al miljoenen keren is bekeken.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.