Brobbey haalt uit naar Van Basten: 'Hij praat veel...'

Reacties

Brian Brobbey heeft zich uitgelaten over de kritiek die Marco van Basten dikwijls levert op Ajax in praatprogramma Rondo. De spits van Ajax denkt dat de uitspraken de Amsterdamse club geen goed doen.

Brobbey haalt uit naar Van Basten: 'Hij praat veel...'

'Hij praat veel over de club, maar dat helpt de club niet', bijt Brobbey van zich af in gesprek met Ajax Life, het magazine van de supportersverenging van de hoofdstedelingen. 'Ik zie hem hier ook nooit. Laatst ging het over de nieuwe trainer. 'Haalt Ajax een trainer die ik niet ken', zei hij. Dus? Serieus man.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van Basten liet zich bij Ziggo Sport in het verleden ook meermaals kritisch uit over Brobbey. Zo noemde hij een jaar geleden de techniek van de aanvaller 'wel erg beperkt'.

De 22-jarige Brobbey komt deze zomer met het Nederlands elftal uit op het EK. In dertig Eredivisie-wedstrijden was hij afgelopen seizoen achttien keer trefzeker.

Bestel de EK-special

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.