Brobbey baalt: 'Als Steven zich omdraait, had hij kunnen scoren'

Reacties

Brian Brobbey gaf in de bekerfinale tussen zijn Ajax en PSV alles, maar de spits beleefde een ongelukkige avond in De Kuip. In de wedstrijd miste hij een grote kans, en in de strafschoppenreeks schoot de aanvaller zijn penalty huizenhoog over. PSV ging vervolgens met de beker aan de haal.

Brobbey baalt: 'Als Steven zich omdraait, had hij kunnen scoren'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
ns
1 - 1
PSV
PSV

De vraag naar wat voor avond Brobbey had beleefd, was er één naar de bekende weg. 'Een baalavond, want we hebben natuurlijk verloren. Ik vind dat we alles hebben gegeven, ik ben heel trots op de boys. Echt balen', aldus Brobbey. Vragen over zijn beroerde strafschop bleven hem bespaard, maar de misser in de reguliere speeltijd kwam wel aan bod.

'Ik moet hem eigenlijk gewoon door het midden schieten', aldus Brobbey. Opmerkelijk: Steven Bergwijn was niet helemaal scherp in de rebound, en dat kostte hem de kans om alsnog te scoren. Brobbey was er inmiddels al van op de hoogte. 'Kenneth zei het net al, dat hij me kwam feliciteren. Maar als hij zich had omgedraaid, had hij een doelpuntje kunnen maken.'

Brobbey zat er ook fysiek volledig doorheen na de wedstrijd tegen de Brabanders. Logisch ook, fysieke malheur blijft de Ajacied tergen. Het is hem zelden gegeven om negentig minuten vol te maken, 120 stuks leek iets te veel van het goede.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.