Brentford deelt harde dreun uit aan Chelsea, Flekken houdt doel schoon

Reacties

Chelsea heeft zaterdagmiddag een flinke dreun te verwerken gekregen. Op eigen veld verloor de Britse topclub van Brentford. Daardoor zakt Chelsea weg naar het rechterrijtje.

Brentford deelt harde dreun uit aan Chelsea, Flekken houdt doel schoon
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
0 - 2
Brentford
Brentford

Het lek leek eindelijk boven bij Chelsea. Na drie zeges en een gelijkspel tegen Arsenal was het vertrouwen op Stamford Bridge zaterdag groot. Trainer Mauricio Pochettino probeerde om met Noni Madueke in de basisopstelling de goede reeks een vervolg te geven. Bij Brentford verdedigde Oranje-international Mark Flekken het doel.

De thuisploeg nam gelijk het heft in handen. Dominant zocht het naar een opening. Binnen het kwartier kwam die opening er ook en was Flekken al geklopt. Een poging van Madueke spatte echter uiteen op de lat. Toch bleef het daar bij, want verder lukte het Chelsea amper om de code van Brentford te kraken.

The Bees kregen steeds meer vertrouwen. Daardoor werden de gasten ook steeds brutaler. Nadat Nicolas Jackson nog twee mogelijkheden vergat te benutten namens Chelsea, sloeg Brentford wél toe. Verdediger Ethan Pinnock dook plots op voor het doel en kopte zijn ploeg uit het niets op geweldige wijze op voorsprong: 0-1.

Door Ian Maatsen te brengen, hoopte Pochettino het tij te keren. Het leek wachten op de gelijkmaker, maar het blok van Brentford bleek van graniet. En anders was daar altijd nog Flekken. Diep in blessuretijd maakte de middenmoter aan alle illusies van Chelsea een einde. Bryan Mbeumo tekende aan voor de 0-2. Daardoor pakte Brentford op heroïsche wijze de zege en duwde het Chelsea terug naar het rechterrijtje van de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.