Braziliaans debuut lonkt na invitatie voor Antony

Reacties

De verrichtingen van Antony zijn niet onopgemerkt gebleven in Brazilië. De aanvaller van Ajax is opgeroepen voor de nationale ploeg.

Braziliaans debuut lonkt na invitatie voor Antony
© Pro Shots

Antony behoort tot de 25-koppige selectie voor de komende WK-kwalificatiewedstrijden tegen Venezuela, Colombia en Uruguay. Die duels staan op het programma voor 8, 10 en 15 oktober.

Antony speelde voor Jong Brazilië en vertegenwoordigde zijn land op de Olympische Spelen in Japan. Tot een interlanddebuut voor De Goddelijke Kanaries kwam het nog niet voor de 21-jarige aanvaller.

Voor Ajax-trainer Erik ten Hag zal de uitnodiging geen verrassing zijn. 'Hij laat zeker zien dat hij potentie heeft om daarbij te horen', zei de coach na het Champions League-duel met Sporting Portugal. 'Dit soort avonden zal hem stapje voor stapje dichterbij brengen, zoals dat ook gold voor de Olympische Spelen. In heel veel opzichten wordt hij steeds rijper.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.