Boymans richt zich met Utrecht op volgend seizoen

Reacties

Ruud Boymans komt dit seizoen niet meer in actie. De spits heeft in overleg met zijn club FC Utrecht besloten zich volledig op de volgende jaargang te richten.

Boymans richt zich met Utrecht op volgend seizoen

Boymans herstelt op dit moment van een hardnekkige enkelblessure, die hij begin december opliep in het verloren thuisduel met Heracles (2-4). Zijn herstel vergde veel meer tijd dan verwacht, waardoor zijn rentree werd uitgesteld. Boymans hoopte in maart namelijk weer terug te zijn.

Omdat FC Utrecht de laatste drie wedstrijden van het seizoen nergens meer om speelt, is in overleg tussen club en speler besloten geen risico te nemen met de clubtopscorer. De 25-jarige Limburger kwam in negen optredens tot evenveel goals. Sebastién Haller maakte er tot nu toe acht en kan de topscorerstitel van de Domstedelingen dus voor zichzelf opeisen in de laatste weken.

Boymans, die na zijn blessure met tranen van het veld ging, beloofde de supporters via een bericht op Instagram minstens zo sterk terug te keren. 'De focus zal op volgend seizoen liggen. Doodzonde hoe het gelopen is, maar volgend seizoen sta ik er weer.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.