Botteghin ontdekt de spits in zichzelf en scoort schitterend

Reacties

Eric Botteghin heeft zondag tegen Parma zijn eerste doelpunt van dit seizoen gemaakt. Dat deed de verdediger van Ascoli op bijzonder fraaie wijze.

Botteghin ontdekt de spits in zichzelf en scoort schitterend
© Pro Shots
Parma
Parma
1 - 1
Ascoli
Ascoli

Botteghin is inmiddels 36 jaar oud en bezig aan zijn derde seizoen bij Ascoli, dat actief is in de Italiaanse Serie B. De voormalig Feyenoorder is een belangrijke kracht in de ploeg van Fabrizio Castori en de aanvoerder van het elftal. Ook tegen Parma begon hij dus weer in de basis.

Na een uur spelen opende Bottegin in dit duel de score. De verdediger ontdekte de spits in zichzelf, toen hij de bal in het vijandelijke strafschopgebied controleerde en uit de draai hard raak schoot. De uithaal was Parma-keeper Leandro Chichizola, de opvolger van de gestopte Gianluigi Buffon, te machtig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Botteghin betekende het zijn zesde doelpunt in Italiaanse dienst. In zijn eerste seizoen in de Serie A was hij twee keer trefzeker, vorig seizoen drie keer en dit was zijn eerste goal van dit voetbaljaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.