Botteghin mist training, Karsdorp wel van de partij

Reacties

Afgaande op de laatste training kan Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Willem II (14.30 uur) niet beschikken over Eric Botteghin. Rick Karsdorp lijkt wel aan de aftrap te kunnen verschijnen.

Botteghin mist training, Karsdorp wel van de partij

Van Bronckhorst liet vrijdag tijdens het gebruikelijke perspraatje weten dat achter Botteghin een vraagteken stond. De Braziliaanse verdediger heeft nog steeds last van de hamstringproblemen die hij overhield aan de topper van twee weken terug tegen PSV (1-3). De laatste training moest uitwijzen of de van FC Groningen overgenomen mandekker inzetbaar zou zijn.

In tegenstelling tot Botteghin trainde Rick Karsdorp wel mee. De twintigjarige rechtsback had last van liesklachten, maar lijkt die achter zich te hebben gelaten. De kans is daarom groot dat de twintigjarige rechtsback terugkeert in de basis en dat Sven van Beek weer verhuist naar het centrum, al is het afwachten hoe Karsdorp de training verteert. Overigens haakte Stef Gronsveld geblesseerd af.

Hesjes
Op basis van de hesjesverdeling komt Michiel Kramer tegen Willem II in aanmerking voor een basisplaats. De 26-jarige spits moest zich sinds zijn komst van ADO Den Haag tot dusver tevreden stellen met invalbeurten. In de schaduw van Kramer stond Jens Toornstra in plaats van Lex Immers op 10. Daarbij moet wel worden aangetekend dat Van Bronckhorst vaak rouleert tijdens trainingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.