Bosz komt met sombere boodschap over uitgevallen Fosu-Mensah

Reacties

Het leed van Bayer Leverkusen was niet alleen geleden met de nederlaag tegen SC Freiburg. Voor Timothy Fosu-Mensah dreigt een lange absentie.

Bosz komt met sombere boodschap over uitgevallen Fosu-Mensah
© Pro Shots
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
1 - 2
SC Freiburg
SC Freiburg

Kort voor rust ging het mis voor Fosu-Mensah. Met zijn rechterbeen bleef hij hangen in het gras, waarna zijn knie het te verduren kreeg. Hinkend ging hij naar de kant om niet meer terug te keren op het veld.

Trainer Peter Bosz kwam na afloop met slecht nieuws. 'We hopen op iets anders, maar we vrezen voor een kruisbandblessure', aldus de Nederlander over de uitgevallen verdediger, die in de afgelopen transferperiode werd overgenomen van Manchester United.

Als die diagnose wordt bevestigd, dan is Fosu-Mensah na Julian Baumgartlinger en Paulinho de derde speler van Leverkusen die door een kruisbandblessure aan de kant staat.

Ondanks deze rampspoed ziet Bosz licht aan het einde van de tunnel. 'We zitten in een lastige fase. Het heeft geen zin om de koppies te laten hangen. Vandaag hebben we in de tweede helft veel beter gespeeld dan de afgelopen weken en de bal het werk laten doen. Volgende week moeten we een resultaat boeken.'

Leverkusen is in de Bundesliga afgegleden naar plek zes en speelt volgend weekend uit tegen concurrent Borussia Mönchengladbach.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.