Bosz kiest voor Vertessen op links en verrast met opstelling voor topper

Reacties

PSV start met Yorbe Vertessen aan de topper tegen Feyenoord. De Belg, vorig seizoen nog verhuurd, kan gezien worden als de vervanger van Noa Lang én Hirving Lozano, die er allebei niet bij zijn in De Kuip. Op het middenveld staat Ismael Saibari, die Jerdy Schouten vervangt. De middenvelder schuift een linie naar achteren, waar hij André Ramalho vervangt.

Bosz kiest voor Vertessen op links en verrast met opstelling voor topper
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
1 - 2
PSV
PSV

Lang keerde onlangs terug van blessureleed, maar kreeg te maken met een terugslag. Lozano viel afgelopen woensdag uit met een blessure in de eerst helft van de Champions League-wedstrijd tegen Sevilla, waarin PSV uiteindelijk overwintering in het elitetoernooi veiligstelde.

Beide spelers zijn er dus niet bij tegen Feyenoord en daarom gaat Bosz voor Vertessen. De aanvaller speelt al sinds achtjarige leeftijd bij PSV en werd vorig seizoen een half jaar verhuurd aan Union Sint-Gillis. Afgelopen woensdag verving hij de geblesseerde Lozano ook al, hij leverde toen de cruciale assist op Ricardo Pepi.

Ten opzichte van het Champions League-duel wijzigt Bosz zijn opstelling dus nog op één plek. Ramalho zit wel op de bank tegen Feyenoord.

Een tactische uiteenzetting voor Feyenoord - PSV.
Een tactische uiteenzetting voor Feyenoord - PSV.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.