Bosz houdt tijdens laatste testcase PSV vast aan Babadi

Reacties

De contouren van het nieuwe PSV worden steeds duidelijker zichtbaar. Tijdens de afsluitende oefenwedstrijd tegen Nottingham Forest kiest trainer Peter Bosz zondag opnieuw voor Isaac Babadi op het middenveld.

Bosz houdt tijdens laatste testcase PSV vast aan Babadi
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 0
Nottingham Forest
Nottingham Forest

Voor PSV vormt de vriendschappelijke ontmoeting met Nottingham Forest de laatste testcase voor de officiële opening van het seizoen. Vrijdag wacht in De Kuip het duel met Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De opstelling van PSV tegen Forest geeft alvast een inkijkje in de voorlopige plannen van Bosz.

Ten opzichte van vorig seizoen zijn Shurandy Sambo, Babadi en Noa Lang nieuw in de ploeg. Opvallend is dat Patrick van Aanholt de plek van Phillipp Mwene weer overneemt. De Oostenrijker begon tegen FC Augsburg nog in de basis. Omdat De Jong in de punt van de aanval begint, moet Pepi genoegen nemen met een reserverol. Guus Til is nog niet fit en ontbreekt.

Opstelling PSV: Benítez; Sambo, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Sangaré, Babadi, Veerman; Bakayoko, De Jong, Lang.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.