Boruc wil met Southampton de Champions League in

Southampton is het seizoen begonnen met vijf punten uit vier wedstrijden, maar als het aan Artur Boruc ligt strijden The Saints dit seizoen om een plek in de Champions League. De doelman heeft veel vertrouwen in de ploeg.

Boruc wil met Southampton de Champions League in

'Het klinkt misschien vreemd, maar als je er echt goed over nadenkt denk ik niet dat we onder doen voor welk team dan ook in Engeland. Dus waarom niet', vraagt Boruc zich af. 'Als we keihard blijven werken en er zelf in geloven, kunnen we het zeker bewerkstelligen.'

'Ik droom altijd van de Champions League', vervolgt de 54-voudig international van Polen. 'Natuurlijk zal het moeilijk worden, maar ik denk dat we een kans hebben om in de top de eindigen. Waarom zullen we in de toekomst zelfs geen kampioen kunnen worden?'

'Het klinkt ongeloofwaardig en misschien is het dat nu ook wel, maar als je erin blijft geloven kan het gebeuren. En op dit moment geloven we met zijn allen zo erg in ons eigen kunnen, dat we het voor elkaar kunnen krijgen', besluit Boruc tegenover de Southern Daily Echo.

Zaterdagmiddag (16.00 uur) gaat Southampton op bezoek bij Liverpool, de huidige koploper in de Premier League. The Reds hebben vijf punten voorsprong.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen