Bordeaux denkt aan PSV'er Bergwijn

Reacties

Steven Bergwijn staat in de belangstelling van Girondins Bordeaux. De Franse subtopper staat op het punt Malcom te verkopen en ziet de aanvaller van PSV als een potentiële opvolger.

Bordeaux denkt aan PSV'er Bergwijn

Een vertrek van Bergwijn lijkt echter onbespreekbaar voor PSV. De vleugelspits maakte in de tweede helft van het vorige seizoen al veel indruk en trekt die lijn deze voorbereiding door. De clubleiding van PSV liet zich eerder al ontvallen dat onder een bedrag van twintig miljoen euro helemaal niet te praten is.

Bordeaux heeft echter het nodige geld te besteden. De club lijkt Malcom voor 41 miljoen euro te verkopen aan Barcelona en gaat met dat bedrag direct op zoek naar een opvolger. Bergwijn gaf eerder in gesprek met Voetbal International aan niet te willen vertrekken bij PSV, al blijft de voetballerij onvoorspelbaar.

De twintigjarige Bergwijn werd door PSV in 2011 opgepikt uit de jeugdopleiding van Ajax. De jeugdinternational doorliep vervolgens de Eindhovense jeugdopleiding, tot hij op 29 oktober 2014 debuteerde in het eerste elftal in een bekerwedstrijd tegen Almere City FC.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.