Booy bevestigt: Grim op weg naar Cambuur

Reacties

Fred Grim moet de nieuwe trainer van SC Cambuur worden. Dat heeft technisch directeur Foeke Booy in het programma De Tafel van Kees op FOX Sports laten weten.

Booy bevestigt: Grim op weg naar Cambuur

Grim was al langer in beeld om in Leeuwarden coach te worden. Na het ontslag van Marinus Dijkhuizen was de huidige nummer dertien van de Jupiler League op zoek naar een nieuwe coach.

Booy nam geen blad voor de mond. 'We zijn in gesprek, met Fred Grim. We hopen eruit te komen met elkaar', vertelde hij. Ook over de duur van het contract kon Booy al een tipje van de sluier lichten. 'In principe anderhalf jaar, met een optie voor nog een jaar.'

Grim kwam tijdens zijn loopbaan van 1987 tot 1994 voor Cambuur uit. Tijdens zijn trainersloopbaan was de oud-doelman coach van Jong Ajax, Almere City FC en Jong Oranje. Tevens was hij assistent bij het Nederlands elftal en zat hij als interim-coach op de bank van Oranje voordat Dick Advocaat het overnam.

Grim was al eerder in beeld bij Cambuur, maar destijds wilde de KNVB hem niet laten gaan. Bij Cambuur nam Sipke Hulshoff de honneurs waar sinds het congé van Dijkhuizen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.