Bonucci lacht om uitspraken Allegri: 'We kennen allemaal onze trainer'

Reacties

Juventus-trainer Massimiliano Allegri trapte een dag voor de start van een nieuwe Champions League-campagne op de rem, maar dat is volgens Leonardo Bonucci nergens voor nodig.

Bonucci lacht om uitspraken Allegri: 'We kennen allemaal onze trainer'
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 1
Juventus
Juventus

Bonucci schoof aan bij de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Paris Saint-Germain. Een zware kluif, maar volgens de geroutineerde verdediger geen onmogelijke missie. Daar dacht Allegri anders over. De Italiaanse oefenmeester stelde dat niet PSG, maar Benfica de 'echte' tegenstander is in Groep H. Daarmee sorteerde Allegri al voor op een groepswinst van de Franse topclub.

'Ik moet lachen omdat we allemaal onze trainer kennen', begon Bonucci. 'Hij zei dat om de druk bij ons weg te nemen, maar de belangrijkste wedstrijd is morgen. Die zal ons vertellen op welke vlakken we ons moeten verbeteren. Het inpassen van nieuwelingen heeft tijd nodig, maar Champions League-avonden hebben iets magisch. Jullie gaan morgen een geweldig Juventus zien', blufte de 35-jarige routinier.

Kinderen
'Het wordt een mooie, maar moeilijke wedstrijd', vervolgde Bonucci. 'We mogen niet vergeten om ook plezier te beleven aan de wedstrijd. We droomden er als kinderen van om zulke wedstrijden te spelen. We moeten voetballen en achter de tegenstander aan rennen zoals we deden toen we nog jong waren.' Juve neemt het in groep H naast PSG en Benfica op tegen Maccabi Haifa.

'Er staat meer een team bij PSG'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.