Bondscoach Marokko blijft Mazraoui en Ziyech negeren

Reacties

Als een verrassing komt het allerminst, maar Noussair Mazraoui en Hakim Ziyech zijn opnieuw buiten de Marokkaanse selectie gelaten door bondscoach Vahid Halilhodzic. De oefenmeester heeft de rechtsback van Ajax en vleugelspeler van Chelsea niet nodig in de komende WK-kwalificatieduels.

Bondscoach Marokko blijft Mazraoui en Ziyech negeren

Er is veel te doen over het ontbreken van Mazraoui en Ziyech in de Marokkaanse selectie. Halilhodzic beticht het duo van een slechte discipline en wil de autoriteit bewaren over de groep, waardoor hij de twee niet selecteert. In de afgelopen weken is de bondscoach niet op andere gedachten gebracht: Mazraoui en Ziyech zijn er ook tegen Soedan (12 november) en Guinee (16 november) niet bij.

Abdou Harroui is ook niet uitgenodigd. De middenvelder van Sassuolo, die nog dertien interlands voor Jong Oranje speelde, zat een maand geleden voor het eerst bij de Marokkaanse selectie. Harroui kwam toen niet in actie en is deze keer niet opgeroepen. NEC-linksback Souffian El Karouani, die in de vorige interlandperiode zijn debuut voor Marokko maakte, mag zich wel weer melden.

Marokko is met twaalf punten uit vier wedstrijden al gekwalificeerd voor de derde kwalificatieronde, waarin de tickets voor het WK van Qatar verdeeld zullen worden.

WK Kwalificatie Afrika

Stand Ronde 2 Groep I WK Kwalificatie Afrika 2022 Qatar

Afrika

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Marokko
6
6
0
0
20-1
+19
18
2
Guinee-Bissau
6
1
3
2
5-11
-6
6
3
Guinee
6
0
4
2
5-11
-6
4
4
Soedan
6
0
3
3
5-12
-7
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.